Brun utan sol

Blogginlägget är i samarbete med Kicks och innehåller reklamlänkar 

Den här bilden la jag upp på insta storys i lördags, och jag fick så många fina hälsningar och komplimanger av er, tack hörni, ni är ju bara helt underbara. Jag fick också flera kommentarer att jag var så brun och fräsch. Det är fusk (såklart) 

Att vara brun och fräsch är ju lite min grej, eller jag älskar att vara brun, hahahaha. Mina vänner brukar säga att dom inte vill vara med på samma foto som mig för att jag alltid är brun.

Men jag är ju inte brun året om bara sådär. Nej, jag fuskar såklart med brun utan sol. Och nu har jag hittat en ny favorit….. Och det är klart jag vill dela med mig av mina bästa tips till er. 

Den här sprayen för 129:-  från Kicks är min nya favvo. Det blir en jämn och snygg bränna och den luktar gott. Jag tycker inte om brun utan sol cremer som luktar skit. När det är spray så är det mycket lättare att få ett jämt resultat. Sen ska du såklart alltid skrubba med skrubbhandskar innan du sprayar dig. 

Du hittar den HÄR

Sen använder jag även Clarins mini olja som jag droppar i min bodylotion. Och det gör att jag underhåller ”brännan” Den klickar du hen HÄR

Men just innan en festlig kväll så vill jag alltid vara lite extra snygg, och då åker sprayen fram för att sätta lite extra glow på kroppen och facet.

 

Vi hade kräftskiva/utflyttningsfest här hemma i helgen. Vi hade sååååå kul, våra närmaste 16 vänner var här. Och vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut, så vi stängde festen kl 5, hahaha. Och 10 av vännerna sov kvar. Nedan ser ni några bilder från kvällen, men ni vet hur det är. När det är riktigt skoj så glömmer man att fota, och precis så var det i lördags. Så alla foton är tagna innan själva kräftskivan börjar, hahaha.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *