Sleep tight or not!

Sängen, min bästa och sämsta vän just nu. Vår lille Alfred vill verkligen inte sova på nätterna. Det är liksom alltid något, ont i magen av ny gröt, tänder på g, förkyldning, eller bara superpigg mellan kl 2-4. Den här ständiga sömnbristen är verkligen som tortyr. Det här med att sova på dagarna funkar inte heller för mig, då är jag redan igång och har jättesvårt att gå och lägga mig.

Vårt sovrum har iaf fått en lite ombonad känsla med hjälp av finaste sängkläderna ifrån Midnatthome. Färgen heter dromedary och är så där mustig och härlig! Vi har ju ett enda stort täcke till vår 180 säng och jag jälskar det, så skönt att slippa glipan i mitten. Midnatts fina sängkläder i ekologisk bomull har tidigare bara funnits till enkeltäcke men till årskiftet kommer de även till dubbeltäcke. Hurra!!! De finns även i en jättefin rosa och beige färg och man kan även matcha till barnen då de finns till spjälsäng och vagga också.

Jag kom på att jag inte heller har visat er hyllan som jag målade in i sovrummet, det blev jättebra. Det är 3 st smala Billy bokhyllor (den låga) som jag målade in i samma färg som väggen.

Nu blir det ännu mer kaffe för att palla denna dag! ?

Sängkläder / Sänglampor / Bänk / Spegel / Korg / Skärbräda/bricka / Gardiner /


* Med koden: 365422 får ni 30% på Ellos hemsortiment till och med 27/10.

Inlägget Sleep tight or not! dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *