Sovrum

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hej finingar

Hoppas ni haft en fin helg. Hos oss har det inte varit en lugn stund kan jag lova. Igår hade vi en snickarkompis hos oss som gjorde klart det sista med den platsbyggda hyllan, foder runt fönstret och lite annat som skulle fixas. Idag är jag med Levis på innebandy cup och Pär fortsatte hemma med målning och sånt.

 

Krukan Chaja från Ellos som jag har fått jätte många frågor om. Den är just nu 30% nedsatt och du hittar den HÄR 

Passa på om du funderar på att köpa den innan den tar slut. 

Jag älskar den och funderar faktiskt på att köpa en till lägenheten i Gävle också. 

Hängaren är gammal och kommer från Åhlens.

Kimonon i äkta siden är en favorit jag köpte till mig själv i julklapp förra året från Wera, du hittar den HÄR. Den är på 1/2 priset denna helg, ett riktigt kap faktiskt, jag har använt den dagligen sen jag köpte den. Såååå mjuk och skön.

 

Jag satt upp gardiner i vårat sovrum igår. Jag fick lite frågor på insta-snapen. Upphängningen kommer från Ikea och heter Vidga, den är fiffig på det sättet att man kan både sätta upp den i taket eller på väggen om man vill. Vi har lågt i tak i sovrummet så detta passade jätte bra. Gardinerna i grått sammet kommer från Jotex HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *