ETT LITET UNIVERSUM

Någon gång under min graviditet med Iris vet jag att det slog mig hur otroligt mycket fina barnsaker det finns! Det var ju ett helt outforskat område för mig, både när det kom till kläder, inredning och vad man egentligen behöver till en bebis precis i början.

Nu börjar Iris bli stor, 6 månader imorgon. Det är precis som alla säger, tiden går så fort! Precis i början tyckte jag dagarna sniglade fram, nu tvärtom. Tiden blir för första gången väldigt konkret, jag ser ju på Iris vad tiden gör med hennes utveckling, häftigt!

Jag hittade under nio månaders intensivt googlande på barngrejer, väldigt mycket söts barnkläder. Och ni som ännu inte upptäckt The Tiny Universe, ni kommer att dö sötdöden nu:) Barnkläder med det lilla extra kan man lugnt säga! Iris nyårsstass är därmed säkrad: ) I förra veckan fick jag hem en magisk låda med så otroligt gulliga saker. Redan vid öppningen var jag såld, så fint paketerat.

Mycket i svart/vitt och med roliga detaljer som fjädrar, rosetter och andra gulliga saker som gör helheten!

Iris tyckte det va väldigt spännande med de fluffiga armarna och eukalyptuskvisten var otroligt rolig att klämma och känna på!

Här har Iris på sig The Tiny body fur ihop med Tuxedo pants ?

Vad tycks?

/Matilda

Inlägget ETT LITET UNIVERSUM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *