Veckans lista 3/18

Detta inlägg innehåller reklam.

Sprang på den här mattan inne på Artilleriets sida och blev förälskad. Jag tänkte dock för länge, för nu är den slut. Så himla surt, jag vet precis var den skulle ha legat.

Är lite nyfiken på den här rosa pärlströsslade tröjan. Håller tummarna att innehållet av acryl är minimalt och helst 0%.

Snart dags för sneakers igen. Det funkar ju nu med såklart, dock är mina nuvarande Stan Smith inne på slutversen. Kanske ett par röda? Dessa från & Other Stories.

Fotografen Andrea Papinis finns nu till salu hos Bjurfors. Färgskalan är lika avkopplande i alla rum och det känns nytt och fräscht. Extra sugen är jag på arkitekthurtsen där i hörnet.

Alltså den här låten, Genesarets sjö som finns med på Kjell Höglunds skiva Tidens tecken. Säger bara magiskt och önskar mig en cover eller duett med Håkan. Det var egentligen så att jag lyssnade på Spotify och kom via Amason in på den här låten. Först rynkade jag på näsan men så fastnade melodin i skallen. Sen blev det repeat ett par gånger och sen kom maken hem och frågade vad tusan jag lyssnade på. Sen satte den sig i skallen på honom med. Give it a try säger jag bara.

En tapet som ligger högt upp på listan här hemma och jag tror att jag kanske har en plan för den. Tapeten heter Eldblomman och mönstret är skapat av Josef Frank. Finns såklart hos Svenskt Tenn.

Inlägget Veckans lista 3/18 dök först upp på Odds & Ends.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *