DU.

Du.

Som alltid funnits där. Som jag känt i hela livet. Som jag läst spanska med. Som jag skålat studentöl med. Som jag har gått på kalas med. Som jag har grävt i sandlåda med när vi var två. Som jag har delat korridorer i ett gymnasium med. Som jag haft snapchatstreak med. Som jag har brottats och snökrigat med.

Att det var du som skulle bli han.

Att det var dig jag skulle somna jämte.

Att det var dig jag skulle göra allt för.

Att det var dig jag skulle laga pasta med.

Att det var dig jag skulle flytta in med.

Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig.

Tack för att du är du och för att du fick mig se allt annorlunda.
I bland är det bara så självklart. Om man bara öppnar ögonen.

Du.

Inlägget DU. dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *