FROM MY POINT OF VIEW

Näsan rinner och huvudet känns extra tungt. Men solen skiner. Och Julia är hemma från sjukhuset igen. Det betyder mest. Hann med en frisk och skön morgonpromenad tidigare innan jobbdagen drog igång.

Nu sitter jag här vid mitt provisoriska skrivbord (läs: matbord), lägger ordrar, planerar kommande tid och dricker kaffekopp efter kaffekopp. I högtalaren sjunger Sam Smith. Jag hade sjungt med om det inte vore för min halsont. Förresten, månadskalendern kommer ifrån Printworksmarket. Fin va?

Igår hade vi mysigt förresten. Både brasa, rosa rosor och en god köttbit till middag. Kvalletid med grabben. Gos. Hoppas ni också hade en bra alla-hjärtans. Tänk att det är torsdag idag! Fredag i morgon! SJUKT!

Kram!

Inlägget FROM MY POINT OF VIEW dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *