Nude-lila läppstift

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

 

Nytt matt läppstift i färgen Misty rose HÄR

Läppenna i färgen Fairytale dream HÄR

Jag har tipsat förut om denna läppenna som jag brukar måla hela läpparna med ibland. Men så gick jag in på och kikade efter ett läppstift som passade till. Och hittade detta som passade helt perfekt. Jag älskar att läppstiftet är matt. Perfekt ”nude-lila” färg som passar både till vardags och fest.

Hej på er

Det är redan söndag, helgerna går så fort. Speciellt denna härliga helg när vi haft besök. Nu har dom åkt hem mot stockholm igen, även Pär och Thea har åkt. Pär ska till Göteborg på jobb redan ikväll och han blir borta hela veckan. Han ska även över till Danmark en sväng på möten under veckan…..

Alltså jag tycker det är så jobbigt när först huset varit fullt med folk och sen blir det nästan ”tomt”

Grabbarna är ju såklart kvar hos mig och vi har haft en jätte mysig dag i skidbacken. Men när Pär skulle åka i förmiddags så blev jag sådär gråtig och deppig. Jag vet egentligen inte varför men det är som att jag börjar sakna honom redan innan han åkt. Han tycker ju bara jag är supersöt och fjantig. Det känns liksom jobbigt i magen på nåt vis.

Jag vet att Pär kommer vara upptagen både på dagarna och kvällarna och vi kommer vara ifrån varandra 6 dagar utan att prata med varandra särskilt mycket.  Ibland är det jobbigare att vara ifrån varandra än andra gånger. Jag har såklart mens, då känner jag alltid såhär extra mycket….. Och då gråter jag lite och tycker synd om mig själv, skit fjantig, jag veeeet.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Levis-bus. Hoppas ni får en fin kväll raringar.

/Marit

Inlägget Nude-lila läppstift dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *