THURSDAY VIBES

God förmiddag på er!

Sitter i skrivandes stund vid köksbordet med en kopp kaffe. Lägenheten doftar nystädat, fönstrena står öppna och i högtalaren spelas den HÄR listan. Torsdagar kan vara min nya favoritdag. Hälften av veckan har passerat. Man har hela helgen framför sig. Jullan är alltid ledig. Fredagskänslorna smyger sig på. Ofta blir det något gott till middag med. Lite samma känsla som när man är på flygplatsen och har en hel resa framför sig. Förstår ni? Kom hem från Borås sent igårkväll efter ett par dagar med möten och mysig hamburgardejt med kollegan och finaste vännen Moa. Idag ska jag bara catcha up mejlen och ringa några samtal. Time to go back to work. Hej så länge!

Inlägget THURSDAY VIBES dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *