BREAKFAST TABLE

Freeeeeedag! Freitag. Viernes! Känslan! Makalöst!

Jag vaknade tidigt idag. Redan när grabben pussade mig i pannan och skulle bege sig mot jobbet. Sedan fantiserade jag ihop en frukost i huvudet och gick sedan till Coop för att checka av den imaginära att-köpa-listan. Blev italienskt nybakat grovt bröd, färskpressad grumlig äppeljuice, färskost, fikon, apelsin och en bukett liljor. Det doftar ju så himmelskt i hela trappuppgången när de slår ut. Och så lite ostar till helgens goe-bricka. Ready for weekend. Nu har jag precis dukat undan faten och fyllt på kaffekoppen. Time for some work!

Förresten! Fick en så fin leverans igår! Kika in igen senare så får ni se vad! X

Inlägget BREAKFAST TABLE dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *