Öglan stolar och pallar

 

[Blogginlägget är i samarbete med Ellos och innehåller reklamlämkar]

 

Jag får ofta frågor om våra barpallar och stolar runt bordet, och båda är köpta från Ellos. Vi är supernöjda med båda valen. Barpallarna ville jag bara skulle ”smälta in” utan att ta för sig för mycket. Jag ville inte ha pallar med rygg, utan kunna skjuta in dom under överhänget på bänkskivan. Sitsen är skålad och väldigt skön att sitta på.

Stolarna är en öglan variant med stoppad sits i flätat rotting. Vi har den mörkbruna färgen som passar perfekt med bordet vi måttbeställt från Or Design.  Och stolarna är jätte sköna och stapelbara, vilket jag gillar. Det är riktigt bra pris på dessa stolar just nu, kika länken här nedan.

Pallarna hittar du HÄR, (just nu på kampanj 10% 1169:-)

Stolarna hittar du HÄR (just nu på kampanj 50%, 1100:- 2-pack) 

Hejsan

Vilken underbar helg vi haft va? Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon efter gårdagens aktiviteter. Jag kan tycka sånt är viktigt för barnen. Det är så mycket träningar, matcher, läxor och aktiviteter så ibland tycker jag det är viktigt att dom får vakna av sig själva, skrota runt lite i morgonrock ett tag och äta lång härlig frukost tillsammans och diskutera vad vi ska göra under dagen. Alla får vara med och bestämma. Idag ville ungarna åka runt stan i bilen med hög volym på radion, haha. Skönt att kraven inte är så stor ibland. Vi drog och veckohandlade och köpte hem blomjord och nya innerkrukor till mina fiolfikusar som nu blivit omplanterade. Nu håller vi tummarna att dom börjar må bättre, jag ska verkligen försöka ha tålamod, spraya blad och ge dom massa kärlek. Wish me luck, haha.

Vet ni, det är lite spännande grejjer på gång med bloggen. Ni får såklart höra under veckan.

/Marit

Inlägget Öglan stolar och pallar dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *