B-u-s och rabattkod

Inlägget innehåller affiliatelänkar

 

I denna något (läs: mycket) stressiga och skaviga vecka har det känts extra viktigt att köra lite ta-hand-om-mig-själv-tid (i ett försök att inte använda ordet egentid…).

Så redan igår blev det mini-hemmaspa med brun utan sol och då tänkte jag —> så här gör jag när jag b-u-s:ar.

1. Skrubb

För att få jämnare b-u-s, bli av med torrheter och för att det är allmänt gött. Skrubba i duschen eller använd en torrborste. Min kommer ifrån Body Shop och den har jag haft läääänge.

2. Återfukta 

Smörj in med en go body lotion. Min absoluta favorit är DENNA från Biotherm som jag alltid köper på mig när jag reser eller tjatar till mig när mamma är ute och reser.

 

3. B-u-s:a!

Denna kör jag typ alltid på, helt vanlig inköpt på Ica/HM/eller var det nu var och jag gillar den för att den är lätt att få jämn plus doftar bara lätt. Det sistnämnda är make it or break it för mig gällande brun utan sol. Får typ panik av doften som vissa brun utan sol kan ge.

Sedan vi var iväg på semester så har jag kört på b-u-s någon gång i veckan. Ofta kör jag det efter dusch, sover och duschar sedan lite snabbt igen morgonen efter.

Inte riiiiiiktigt lika ofta som jag håller på med det här i vardagsrummet men p g a mycket bättre fotoljus så hamnade jag här istället för dunkla badrummet igår.

Hos Lyko får ni just nu 20% rabatt på brun utan sol om ni använder koden 20busfb (kan inte kombineras med 25% rabatt på James Read och gäller inte Maria Åkerblom eller Dr Dennis Gross) – HÄR hittar ni massvis att välja mellan och HÄR hittar ni den från L`oreal som jag har som standard.

Men för att samla lite mer inspiration så tittade jag inom till Elin idag (som också jobbar på Lyko) och hon tipsade om denna godingen:

Är en mousse som är lätt att få jämn, ger en bränna på bara 1 timma och doftar också bara yttepytte av den klassiska b-u-s-doften. Den innehåller gröna pigment som gör att den orangea tonen undviks och färgar när man smörjer på så man kan se vart man tagit den. Tack Elin!

Vansinnigt nyfiken så så snart min tagit slut så blir det att testa denna. Ni hittar den HÄR. Använd förresten gärna handsken till – den hittar ni HÄR.

Och hoppas annars att ni har en fin fredagskväll. Är (av förklarliga skäl) helt slut efter denna veckan så det har inte gjorts många knop här hemma ikväll. Så väldigt välkommet med helg.

Inlägget B-u-s och rabattkod dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *