THE ODE TO -EN HYLLNING

Som en del av er redan vet så är vi väldigt glada för att kvinnor har fått ett så stort utrymme på Instagram och inte minst i bloggvärlden. Vi hejar ivrigt på den våg av kvinnlig power som just nu sveper in över världen! I våras fick vi kontakt med ett företag som också står för just detta; kvinnlig företagsamhet och som genom sin plattform lyfter fram kvinnlig konst!

Vi föll pladask för idéen, kvinnorna och inte minst konsten (som i sig är en hyllning till kvinnan). Ett besök hos The Ode To – som betyder ”tribute”, alltså hyllning, är ett måste om man vill ha unika detaljer och konst till sitt hem! Nu har ni också 20 % rabatt på printsen i shopen när ni använder koden MOE -så passa på!

Hyllan här hemma fick sig en ansiktslyftning med en egen hylla av hyllning till kvinnan. Love it!

På andra sidan står nu ”Curve” som i sin magiska enkelhet pryder sideboardet tillsammans med loppisfyndande svampar. Det blev det första hösttecknet i detta hemmet. Känns mysigt på något vis med lite mustigare färger mot gult och rött som får ta plats efter all mjuk pastell som dominerat sommarmånaderna.

Skulpturen från konstnären Kristiina Haataja blev mittpunkten i ett nytt litet stilleben. Så läcker!

The Ode To Kristiina Haataja Artist Portrait

Kristiina in action! (Bilden lånad från The Ode To)

Vill ni ha kvinnlig power i öronen också kan vi rekommendera några sommarprat. Katarina Wennstam (om någon missat det), Anna Serner, Sara Danius och Ingrid Wall, Linnea Claesson (från 2017) Perfekt att ladda ner och spara till kvällspromenaderna.

Kram

Matilda & Olivia

Inlägget THE ODE TO -EN HYLLNING dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *