En ny kompis till rumpan (och ögonen för den delen)

I reklamsamarbete med Reforma Sthlm

 

kontor

Hej tisdag och denna tisdagskväll ska ni få hänga med upp till vår fjärde våning i huset – för där finns nämligen min nya kontorsstol från Reforma Sthlm. Den har fått ersätta den ytterst gamla och väl använda stolen som stod här tidigare, som ni kan skymta HÄR, som har knarrat och knakat oroväckande mycket på sista tiden.

vit_kontorsstol

stol_reformasthlm

Reformasthlm

Reformasthlm

Har ni sett så tjusig? Och en fröjd för rumpan att slå sig ner på kan jag berätta. Jag har lagt lite fluff, som egentligen är ett kuddöverdrag, för att få lite extra mjukt.

HÄR hittar ni till stolen och HÄR hittar ni till Reforma. Kan tipsa om att just denna stolen är prissänkt med 36% just nu.

Nu syns det ju inte allt för väl, så jag får återkomma på den punkten, men på skrivbordet ligger just nu massor av framkallade foton som ska in i ramar.

Här uppe finns album, lim och ja nu foton redo för att fixas till. Jag skäms lite över stöket med våra foton… Mitt iCloud är fullproppat av foton, vi sparar på minneskort som vi inte tömt ännu, vi sparar på gamla datorer ”för att det kanske finns bilder kvar på dem” och har inte mindre än två externa hårddiskar också med bilder. Tror faktiskt att vi har ett Dropbox-konto också…

Ok, nu skäms jag lite mer efter att ha berättat detta.

Och vart jag ville komma med detta är att jag GÄRNA ser 2019 som året då vi får ordning på våra bilder. 1. Organiserar dem. 2. Framkallar eller gör fotoböcker av de finaste och viktigaste. 3. Ordnar ny förvaring av bilderna digital –> tänker att jag skaffar ett Flickr-konto kanske.

Plus, snälla vi, gör en sådan där barnbok (ni vet en sådan där första året-bok) till Juni. Hennes storasyster har ju två(!) stycken.

Men ok… Nu var det ju inte riktigt mitt fotokaos vi skulle tala om, låt oss återgå till stolen:

Återigen fin stol och här sitter jag just nu och funderar, med anledning av att jag plötsligen här ovanför satte någon form av nyårslöfte, vad mina nyårslöften (årsmål?) för 2018 var…. Nu eftersom jag inte ens minns dem så vet jag ju inte heller om jag uppfyllt dem…

Men den bollen kanske vi kan plocka upp imorgon?

Inlägget En ny kompis till rumpan (och ögonen för den delen) dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *