Nyårsafton

Så här fint hade Frida och Kimmen fixat nyårsdukningen igår! Så glad en blir som får lov att vara gäst här hemma.

Vi startade med att smutta på lite glubbel och välkomstskåla inför årets sista kväll.

Sedan dukades det upp lite tilltugg och två av dessa var helt otroliga. Alltså de andra var också goda men dessa två var nästan omöjliga att sluta äta av.

Den ena ett rågchips med chilismak, dessa tror jag det var, med lite färskost med smak av taco och det andra var varma krustader med blåmögelost och banan. Det sista låter lite bananas (pun intended) men det var verkligen SÅ gott!

Ungefär SÅ HÄR kan de nog vara gjorda.

Sedan blev det dags för förrätt som på min tallrik var en skaldjurssoppa med fänkålsaioli och tomatcrostini.

Till varmrätt portabellosvamp med parmesan, spenat och bönor och till det tryffelbakad rotselleri och rödbetshummus.

En liten stund senare firade vi in det nya året med tomtebloss och bubbel i glasen. Lilla loppan sov redan sött och Andreas hade åkt hem för att vara med vår hund på tolvslaget, men jag och vår nattuggla till äldsta dotter pussades och kikade på stadens fyrverkerier.

Hon som fortfarande kallar nyårsafton för midsommarafton och slog nytt rekord i att vara vaken till klockan 03.00.

En stund där igår så stannade jag upp. Kikade  lite i smyg på våra vänner och tänkte hur glad och tacksam jag är för att dessa finns i vårt liv 🍀

Inlägget Nyårsafton dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *