Veckans planer och mat

God morgon denna nya vecka!

🌱 Morgonens status:

Ack ve jag är trött. Lägger mig alltid på tok försent på söndagar = seg start på måndagen. Borde en inte lärt sig det där vid det här laget?

🌱 Veckans planer:

Utöver det vanliga jobbscheman som också denna vecka spenderas på lite olika orter så ska vi idag med Althea till tandläkaren (hon är tokpepp!), jag ska fixa mina fransar imorgon (så välbehövligt…), Andreas ska ta bort stygnen på sitt knä (jag hade hoppats från lov att göra det, p g a tycket sådant är kul, men han ville hellre till vårdcentralen…) och till helgen ska vi på middag med min mamma och storebror (kommer lillebror också kanske..?).

🌱 Veckans mat:

Halloumitacos med mangosalsa, avocado och massor av koriander

Pasta med kalkonbacon (det senare till barnen)

Räkor, gott bröd och aioli

Sojamarinerad lax

…och så minns jag inte fredagens planerade rätt men det var säkert något gott!

Tjohejsan och ha en fin start på veckan!

 

Inlägget Veckans planer och mat dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *