UTELIVET KAN BÖRJA

Så kom äntligen dagen då vi började röjda iordning på baksidan. I måndags var vi uppe i ottan för någon liten piggmört jagade upp oss tidigt. Det var lite kyligt ute på förmiddagen men mot lunch sprack det upp och blev sådär härligt väder som hela påsken bjudit på.

I år bestämde vi oss för att ändra om lite på baksidan, det blev supermysigt förra året då vi satsade på matbord för många och relax/hängdel för få. I den senare mindre delen av uteplatsen hade vi riktigt fina bambumöbler där jag och Johan slappade typ varje kväll. Nu är Iris så pass stor att hon också vill sitta och hänga med oss.

Redan förra året spanade jag in Cane-lines snygga sortiment av utemöbler, gillar sen stilrena designen som både är snygg och funktionell. Så nu blev det Cane-line och vi har satsat på en loungedel och en mindre matplats. Är ju trots allt mest vi tre och när vi har gäster kan vi enkelt ta upp det större bordet.

Leveransen av våra nya utemöbler från Cane-line kom redan innan påsk men stått i garaget och väntat på oss. Johan började med att hämta upp gigantiska kartonger till baksidan och Iris tyckte det var en fest med kartonger stora som hus! Medan Iris och Johan skruvade på benen på soffan, skurade jag bort lite fågelskit…Iris ville gärna vara med hela tiden och säger ”också” på precis allt. Hon ska helt enkelt också göra samma sak..:)Både jag och Johan blev lite svettiga när vi insåg att det gäller att vi mätt rätt för dessa två moduler, för det finns inte mycket spelrum. Tur för oss att vi verkar haft huvudet med oss när vi mätte. Passade perfekt!Så på Annandagen blev det både lunch och mellis i nya soffhörnan och Iris har invigt den på alla sätt man kan!

Nu ska det fiffas och piffas med detaljer och blommor. Så detta är bara startskottet på utelivsäsongen!

Matilda

Inlägget UTELIVET KAN BÖRJA dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *