Hej Emilie Cederquist – Homespos nya bloggare!

emilie

Hej Emilie! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Åh tack, det känns så spännande och roligt! Hela Homespo.se är ju mitt och Rebeccas drömprojekt så vi hoppas på att få utlopp för all vår kreativitet här och att det ska inspirera andra.

Du har bloggat förut – hur känns det att återuppta bloggandet?
– Ja precis, jag har tidigare bloggat om nöje på Chic.se och även haft en vintageblogg en kort period. Nu känner jag att jag har massor att dela med mig av så jag tanken är att ta tag i bloggandet på riktigt och satsa en gång för alla!

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– På About a Country House kommer ni såklart främst få läsa om vår lilla lantliga gård från 1932. Om alla projekt vi har på gång i huset, i ladan och i trädgården. Inredning, odling och ekotänk kommer vara bloggens fokus men jag kommer även dela med mig lite om mitt liv tillsammans med min man John, vår hund Boris och vår lilla bebis som kommer i vår.

TILL EMILIES BLOGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *