Hej Frida Nilsson – Homespos nya bloggare!

frida42

Hej Frida! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Det känns ju så klart så himla roligt att få äran att börja blogga hos Homespo.se tillsammans med Emilie och Rebecca. Hela hemsidan är er ett enda inspirerande nätmagasin med allt samlat på samma plats. Jag tror att detta rum kommer bli en favoritplats får många och där man hittar mycket inspiration att gotta sig i!

Du är ny på bloggandet – hur går dina tankar kring det?
– Ja, nu ska jag ge mig ut i bloggvärlden och det känns så spännande och jag är så peppad. Jag har väl under en längre period funderat på att börja blogga men aldrig riktigt kommit till skott, därför kändes det extra roligt när jag fick frågan! Men jag ska också erkänna att det känns lite nervöst men jag tar det som en utmaning. Så nu kör vi!

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– På min blogg Home Sweet Home kommer ni främst kunna läsa om mitt stora intresse för inredning i vår nyrenoverade villa från 1903 vid havet, vad som händer i vår trädgård och om odling och lite matinspiration/recept. Men jag kommer även blogga om min egen design som jag säljer på min webshop fridanilsson.se och om det kommande familjelivet med min sambo André, hunden Dina och vår lilla bebis som kommer i sommar!

TILL FRIDAS BLOGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *