Hej Rebecca Centrén – Homespos nya bloggare!

rebeccacentren

Hej Rebecca! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Det känns super såklart! Är grymt peppad över vårt Homespo.se och det blir även en liten nytändning för bloggen.

Du är en riktig bloggveteran och har bloggat sedan 2009. Hur har din blogg utvecklats de senaste åren?
– De första åren var den mest ämnad för nära och kära med bilder och inlägg från mitt privatliv. I och med att vi flyttade in i vårt hus 2013 började den fokusera mer på inredning och fler läsare hittade hit. Hade även en modeblogg tillsammans med en kompis i samma veva. Det var egentligen då som jag började blogga mer seriöst.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Det kommer även fortsättningsvis bli mycket från vårt hus. Trädgården kommer det hända mycket med så det kommer ni få hänga med på. Sedan drömmer jag ju om att kunna klä mig i vanliga kläder igen efter graviditeten så en del outfits blir det. Och lille Aaron klarar jag såklart inte att hålla mig från att skriva ett och annat om heller. En skön mix ur vårt lilla liv med andra ord. Bloggen kommer bli lite mer personlig än tidigare och jag hoppas ni kommer gilla det.

TILL REBECCAS BLOGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *