Guide: Så gör du ditt badrum mer personligt

1_w
 I badrum går ofta funktion före design men med små medel kan du enkelt få ditt badrum att kännas mer ombonat och personligt. Homespo guidar dig! 
Homespo fick chansen att inreda ett helt nybyggt badrum. Basen i det här badrummet är ljus och vi utgick från det marrakech-mönstrade golvet och lät det sätta stilen på inredningen. Vi lät golvets neutrala färgskala i grått, svart och vitt bli den röda tråden i badrummet.

4_W3_w

Så gör du ditt badrum mer personligt:

  • Växter. Vi har adderat färg till vår gråskala genom att plocka in naturen. Blanda gärna olika gröna växter som trivs i lite varmare och fuktigare miljöer, såsom olivträd.
  • Tavlor. I övriga huset klär vi gärna väggarna med personliga tavlor, så varför inte göra det i badrummet med? Om du inte vill borra hål i kaklet går det utmärkt att sätta upp posters utan ram med tejp.
  • Materialmix. Ta hjälp av inredning i mjukare material för att ta bort hårdheten i badrummet – här har vi blandat in kork, trä, fjädrar och mjuka textilier för att skapa en behaglig känsla.

6_w

Tips! Loppisfynd gör sig lika fint i badrummet som i vardagsrummet och skapar en fin kontrast i ett nytt badrum.

13_w

Tips! Göm tops, hårnålar och värmeljus i vackra askar och burkar. Korkask från Hay, syltburk i glas från Ikea, ljuslykta Skultuna/Butik Victoria.

9_w

Tips! Att samla rena handdukar på hög är också ett bra sätt att få in textilier i badrummet och skapa en mjukare känsla mot det hårda kaklet. Handdukar från Lexington/Butik Victoria.

5_w

12_w

8_w

11_w

Tips! Tvålar i olika former är fina inredningsdetaljer i badrummet. Tvål från Grandpa och L:a Bruket/Butik Victoria.

7_w

10_w

2_w

Så sätter du stilen – Marockansk gråskala:

hamam

Hamamhandduk, Artilleriet, 249 kr.

housedoctor

Tvättkorg, House Doctor/Rum21, 660 kr.

tandborste

Tandborste i bambu, Jordklok, 29 kr.

Av: Rebecca Centrén och Emilie Cederquist. Tack till Butik Victoria för produktlån. 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *