Homespos bloggare väljer sina modefavoriter i vår

spring2016
Äntligen är vårmodet ute i butikerna och vi kan börja frossa i alla härliga plagg att bära när kylan släpper. Homespos bloggare väljer här ut varsin favorit som de kommer att satsa på i vår. 

boyfriendjeans

Jag satsar på ett par boyfriendjeans till våren. Dessa från Filippa K är superfina ihop med en enkel vit t-shirt och snygga att vika upp till ett par vans! Ett plus för den låga midjan som är bra nu när min gravidmage växer.

Frida Nilsson, Boyfriendjeans

ankelboots

Ett måste i min garderob i vår är de vadhöga bootsen. Stylas bäst till kjol med bara ben. Men jag kommer även att köra dem till kortare eller uppvikta jeans.

Rebecca Centrén, Vadhöga boots

skjorta

Eftersom jag ska få en bebis om några månader så blir en ljus, oversizead skjorta med knappar en riktig vinnare i min vårgarderob. Men min viktigaste vårtrend är hållbara plagg i bra kvalitet – den här skjortan från Kowtow är tillverkad av 100 % ekologisk bomull voile (dvs riktigt tunn och fin bomullsväv), vilket känns helt rätt 2016!

Emilie Cederquist, Oversizead skjorta

 

 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *