Drinkrecept – Pomegranate Fizz

granat1_1

Granatäpple är en riktigt hälsobomb och innehåller fantastiska mängder antioxidanter. I februari frossar vi i denna magiska frukt på flera sätt. Till helgen blandar vi till en läskande Pomegranate Fizz – med eller utan alkohol. 

granat3_1

Recept

4 cl Vodka
2 cl pressad citron
2 cl sockerlag med granatäpple
2 cl granatäpplejuice
Granatäpplekärnor till garnering

Gör så här:
Koka upp 1 del vatten, 1 del socker och 1 del granatäpplekärnor. Låt svalna. Skaka vodka, sockerlag, citronjuice, granatäpplejuice och is i en drinkshaker. Sila upp i ett tumblerglas fyllt med krossad is. Toppa drinken med ytterligare is blandat med granatäpplekärnor.

För ett alkoholfritt alternativ skippa vodkan och fyll upp med lite extra granatäpplejuice.

granat4_1

granat2_1

Av: Rebecca Centrén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *