Hej Marit Orrebo – Homespos nya bloggare!

marit03

Hej Marit! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Men det känns ju jätteskoj att ni vill ha med mig här. Jag känner mig jättestolt och smickrad. Sen är det ju extra skoj att få vara med nästan från början här. Er sida känns ny, fräsch och otroligt inspirerande. Jag är jätteglad att få vara en del av “Homespo-familjen”!

Du har bloggat förut – hur känns det att återuppta bloggandet?
– Jag har varit jätteosäker på om jag ska börja eller inte. Mest för att jag vet att om jag ska göra det, vill jag göra det på riktigt. Och det krävs tid och engagemang. Men nu på sista tiden har jag varit jättesugen på att börja igen. Jag har känt att Instagram är “för litet” för mig liksom, ha ha. Jag älskar ju bloggkonceptet, att kunna nå ut till så många med sina bilder och text. Och sen ger det mig så mycket, älskar det kreativa med att t.ex. fota och redigera.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Jag är ju inte nischad till vare sig inredning, trädgård, resor eller mode, och har aldrig varit. Så den kommer att bli lite spretig och sprättig, som jag, ha ha. I min blogg kommer ni få läsa om allt som intresserar och inspirerar mig. En livsstilsblogg med andra ord.

TILL MARITS BLOGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *