Månadens Instagramkonto: @whatdecoratesmyday

@whatdecoratesmyday_9

Varje månad kommer Homespo välja ut ett favoritkonto på Instagram – aprils Instatips är @whatdecoratesmyday. I Emma Johanssons flöde bjuds det bland annat på hennes personliga och eklektiska inredningsstil, charmiga bilder på sonen Carl-Philip och drömmiga frukostar och blombuketter – #gofollow, #onetofollow!

Vem är @whatdecoratesmyday?
– Jag är 33 år, bor i Stockholm med min sambo och lille sonen Carl-Philip, snart 2 år. Jobbar med digital marknadskommunikation i byggbranschen. Privat lägger jag mycket tid på inredningsintresset, träning, spendera tid med familjen och givetvis Instagram-kontot.

Hur länge har du funnits på Instagram?
– Oj, det är ett bra tag nu, kanske tre-fyra år skulle jag tro. Men det är nog cirka två år sedan som jag bestämde mig för att rikta in mig mest på inredning. Och blommor.

@whatdecoratesmyday_7

@whatdecoratesmyday_4

@whatdecoratesmyday_5

Berätta vad du bjuder på i ditt flöde.
– Mycket bilder från lägenheten i Nacka, som vi flyttade till i höstas. Innan dess har vi bott på flera olika ställen, så där finns ett helt galleri med bilder från våra olika hem de senaste åren. På sommaren blir det mycket bilder på blommor och familjen på semester: segelturer, Gotland, Västkusten. Men resten av året – inredning.

Har du någon Instagram-strategi?
– Egentligen inte alls. Jag tänker att gillar jag bilden så gör nog mina följare det också. Ungefär så. Det viktigaste är att jag gillar mina bilder och kan stå för dem.

@whatdecoratesmyday

@whatdecoratesmyday_8

@whatdecoratesmyday_3

Vilka av dina bilder får flest likes?
– Helt klart inredning, och oftast de bilder som visar hela rum, och överblickar. Den bild som överlägset fått flest likes är på Carl-Philip i badkaret.

Vilken av dina bilder är din egen favorit?
– Åh jag måste nog säga samma bild som följarna- min lille plutt i badet.

@whatdecoratesmyday_6

@whatdecoratesmyday_2

Vilken typ av bilder får flest likes av dig?
– Personliga, hemma-hos bilder skulle jag nog säga. Och härliga blomstermandalas som vissa Instagrammare är makalösa på.

Vad kommer du att fånga med din kamera i maj?
– Fortsatt våra inredningsprojekt här hemma. Och mer och mer blommor och växter för varje dag som går nu. Dessutom ska balkongen snart inredas så det kan nog bli en del balkongbilder också.

Vill du dela med dig av några favoritkonton?
– Självklart. Så svårt att välja några få, men topplistan är nog ändå:

FÖLJ @WHATDECORATESMYDAY

Av: Emilie Cederquist Foto: Emma Johansson

@HOMESPO.SE

Tagga dina bilder med #homespose för att bli nästa månads Instagramprofil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *