Resa till Dubai

dubai

För något år sedan åkte jag och Rebecca till Dubai för att hälsa på vår vän Oksana Wilhelmsson och hennes man Christian.

dubai2

När vi var där blev det mest jobb såklart men vi hann även med att få se lite av den här fantastiska staden. Jag och John funderar på att åka dit tillsammans framöver – tycker Dubai har en perfekt mix av sol/bad och aktiviteter/saker att se på vilket är ett måste när vi väljer resmål (endast sol och bad är inget för mig). Dessutom är det ju inte så lång flygresa och vädret är alltid fint.

dubai3

På Homespo hittar du just nu ett hemma hos-reportage från Oksana och Christians helt magiska hus i Dubai (vi hade svårt att tro våra ögon faktiskt) och i intervjun kan du bland annat läsa om Oksanas bästa tips till dig som funderar på att resa till Dubai med barn.

oksana

Här är några backstage-bilder från plåtningarna som vi gjorde med vackra Oksana. Att få spendera en hel dag hennes otroliga garderob var ett riktigt drömjobb! Du har väl inte missat att Oksana har börjat blogga igen förresten? Du hittar bloggen här!

oksana3

oksana2

Inlägget Resa till Dubai dök först upp på About a Country House.

Källa: About a Country House
Resa till Dubai

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *