Ryggpass och målbild

imageimageimage

Hej hopp

Hoppas ni mår bra finingar. Tänkte dela med mig av gårdagens ryggpass. Rygg är viktigt, lika som bålen. Med en stark rygg lever man längre och får mindre krämpor. Sen är det snyggt också, tycker jag iallafall. Men jag tycker ju att alla muskler är snygga. Hårda,  rejäla kroppar, det gillar jag. Så glöm inte att träna ryggen, tjejer. Hoppa över det 3:e benpasset/magpasset på en vecka och lägg in rygg istället

Ok, här kommer passet iallafall:

Jag värmer alltid upp. Det brukar bli snabb gång i lutning. Ca 6,5-7 på både hastighet och lutning på bandet, ca 5-10 min. 

-SS: lastdrag med brett grepp/rodd i kabelmaskin 12 reps X 4 vändor 

-Ryggresning med 20 kg viktplatta 15 X 4 

-Lastdrag med smalt grepp 15 X 4 

-Pullups med gummiband som hjälp. 

-Sen avslutade jag med en tabataintervall på roddmaskinen. 

Jag har ett litet ”mål” för mig själv nu inför sommaren och det stundande bröllopet. Och jag är inte riktigt där ännu. Bilderna nedanför är tagna i Maj/Juni förra året och dit vill jag komma igen. Det handlar inte om jätte stor skillnad eller jätte många kg, men det är liksom en känsla, ni vet. När jag visade Pär och berättade att ”dit vill jag komma” så säger han ”Nu har vi ju bulkat över vintern, älskling. Och byggt muskler under hullet, så nu börjar vi deffa då”

Men det är bara det att detta sa han för typ 1-2 månader sen, hahaha. Jag brukar påminna honom om det när han serverar godaste köttet med parmesansås och rödvin, hahaha.

image

image

Nu har jag verkligen bestämt mig och jag har en jäkligt bra karaktär, en av mina bästa egenskaper faktiskt. Jag ska avsluta varje styrkepass med intervaller av något slag. Funderar tillochmed på att börja ställa klockan tidigt (jag är såååååå morgontrött) och gå ut och gå en pw tidigt….

Imorgon är det fredag hörrni, härligt va. Även om det ska bli skitväder i helgen. Vi får väl mysa inomhus då. Vi har haft Levis här hos oss både ons-tors, och idag även Thea. Men guuuud va mitt hjärta längtar efter Maximilian nu känner jag. Hans härliga ironiska humor, hans charmiga leende och snälla ögon. Men imorgon får vi kramas igen. Önskar er en fin helg.

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Ryggpass och målbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *