Bröllopsinbjudan

image

image

image image imageimage

Vår bröllopsinbjudan tänkte vi länge på. Vi tyckte det var lite krångligt faktiskt. Hur får vi ut all info på ett snyggt sätt. Eftersom hälften av alla gäster kommer från Gävle till Dalarna och jag tror ingen av dom varit här i våra trakter nångång så måste det ju finnas tydlig vägbeskrivning både till kyrka och festlokal, info om sovplatser mm, telefon nummer mm… och för mig är det viktigt att en inbjudan ska vara snygg, inte ett helt häfte med info.

Därför kom en av våra vänner, Julia, på den briljanta iden med en hemsida. En annan vän, Sofie från Gävle, erbjöd sig att göra den. Men efter en stund insåg vi att det blev så tokigt eftersom jag oftast befinner mig i Dalarna. Även att hitta tid på kvällen för att sitta över telefon och varsin dator i knät blev för krångligt för oss, hahaha. Så det fick bli min duktiga Julia (som också är en av mina tärnor) som till sist fick göra den. Och SOM hon gjorde den…..

Alla bilder och text om oss är så fint komponerat, älskar det. Vi har använt oss utav Squarespace, där finns färdiga mallar som man sen modulerar med. Eftersom jag ville ha med endel text gjorde Julia sidan rullande så bilderna och texten går lite omlott i varandra liksom, supersnyggt.

Sidan kostar ca 1200:- för ett helt år, så vi har sparat in mycket pengar på inbjudningar kan jag säga. Det som damp ner i gästernas brevlådor var ett vitt enkelt vykort i A5 storlek med texten 22:22 (vårat kärleks klockslag) och adressen till hemsidan.

På sidan står allt och där osa:r man även och all information finns på ett och samma ställe. Enkelt och snyggt, Love it.

/Marit

 

Källa: Marit Orrebo
Bröllopsinbjudan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *