Bildregn från helgen…..

image

image image

image

image

Helg i Gävle, lika härlig som alltid. Massa härligt häng vänner, god mat och obegränsat kärleks mys med Pär. Dessa helger är vi ju jämt så extra kära i varandra eftersom vi inte setts på några dagar.

I fredags kom min Julia och hämtade mig på jobbet, vi drog direkt till Västerås och ”fitting” utav min bröllopsklänning. Den kommer bli så jäkla fin. Den var redan fantastisk från början men vi gör lite ändringar på den så den kommer bli preciiiis som jag vill, helt underbar med andra ord.

På kvällen mötte vi upp ännu fler vänner på vår favorit restaurang, Kalles. Sen lite dans tills fötterna värkte innan vi var så trötta att vi stupa i säng.

På lördag åkte Julia och hennes Mange hem till Dalarna igen och jag, Pär och min Anna åkte på trav efter att jag och Pär vi kört ett skönt gympass. Solen sken och det var superhärlig stämning. Jag och Anna gillar att småspela lite när vi är på trav, sen skriker vi av glädje när vi vinner 300:- hahaha. Sen spelar vi bort pengarna lika fort igen.

Lördag kväll åt vi på Nästet, också en utav våra absoluta favvo restauranger. Det blev en lugn och skön lördagkväll, det var faktiskt härligt att vakna och vara riktigt pigg idag. Vi gav oss ut på stan och hittade kläder till pojkarna som dom ska ha på bröllopet (visar sen såklart) Nu är det bara Thea kvar, och skor till mig.

Fasiken va svårt det skulle vara att hitta då…… Tipsa gärna om ni vet vart jag kan hitta snygga skor, gärna beiga, boho:iga, och ingen öppen häl.

/Marit

 

Källa: Marit Orrebo
Bildregn från helgen…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *