Månadens Instagramprofil: @koltorpsplan

koltorpsplan8Varje månad väljer Homespo ut ett favoritkonto på Instagram – maj månads Instatips är @koltorpsplan. I Petra Krefors flöde bjuds det bland annat på härlig inredning med inslag av naturmaterial, mängder av vackra, gröna växter – och så kaffe såklart!  – #gofollow, #onetofollow!

Vem är @koltorpsplan? Berätta lite om dig själv.
Jag är bland annat mamma, sambo, syster, och vän. Jag tycker om second hand och växter, inredning och att bygga saker. Jag uppskattar mitt morgonkaffe väldigt mycket och ännu lite mer nu när det är ljust ute.

Hur länge har du funnits på Instagram?
– Jag tror det är ganska exakt tre år sedan jag startade mitt Instagramkonto. Eller fyra? Nä, tre är det nog. 2015 startade jag även en blogg som ni hittar här!

koltorpsplan6

koltorpsplan2

koltorpsplan7

Berätta vad du bjuder på i ditt flöde.
– Bilder från mitt hem, ofta är det växter och kaffe med på bilderna. Vi har sjukt mycket växter! Och jag älskar kaffe!

Har du någon Instagram-strategi?
– Att bara posta bilder jag verkligen gillar och att hålla en någorlunda röd tråd i mitt flöde.

Vilka av dina bilder får flest likes?
– Jag är inte helt säker men jag tror det är mer helhetsbilder, där du ser lite mer av ett rum än bara en detaljbild. Och, icke att förglömma, när mina växter har poolparty i diskhon! De bilderna brukar vara uppskattade.

koltorpsplan11

Vilken av dina bilder är din egen favorit?
– En av mina egna favoritbilder är den här ni ser här ovan. Att plantera och fixa med växter är ju lite av en hobby!

koltorpsplan5

koltorpsplan

koltorpsplan4

Vad kommer du att fånga med din kamera i juni?
– Håll i er nu! Bröllopsbilder! I alla fall dekorationerna på bröllopet eftersom jag fått i uppdrag att ordna med den! Platsen för bröllopet är lite annorlunda så det känns extra kul!

Vilken typ av bilder får flest likes av dig?
– Väldigt blandat, jag gillar mycket! Men jag dras nog till växter och inredningar med mycket naturmaterial och lite dovare färger. Stora rum med stuckaturer som målats ton i ton och riktigt snygga kök fångar också mitt öga!

koltorpsplan3

koltorpsplan12

Vill du dela med dig av några favoritkonton?
– Några få av väldigt många favoriter är:

@herz.und.blut
@frk.overspringshandling
@urbanjungleblog

FÖLJ @KOLTORPSPLAN

Av: Emilie Cederquist Foto: Petra Krefors

@HOMESPO.SE

Tagga dina bilder med #homespose för att bli nästa månads Instagramprofil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *