Klädsel till sommarbröllop

image image image image image

Dessa 5 kommer från Nelly 

image image image

image

Dessa 4 kommer från Zalando 

image image image image image image image image image image image image image image

Hittade massor från Asos 

image image image image

Sista 4 klänningarna kommer från Åhléns.se

Jag har gått igenom dom största nätsidorna och tagit fram mina personliga klänningsfavoriter. Asos är hel klart favoriten, dom hade supermycket snyggt. Jag skulle absolut köpa någon utav dessa klänningar om jag skulle gå på bröllop i sommar. Sen beror det ju självklart på vad det är för typ av bröllop. Enkelt och avslappnat eller mer dressat. Jag tycker ändå det viktigare är att man känner sig bekväm och snygg. Själv är jag inte så knusslig med det där med färger, endel säger ju att man inte får ha rött eller vitt. Mina gäster får välja färger helt själv. Men jag hoppas ingen utav männen kommer i jeans kanske, hahaha.

Den här helgen blev då bara knasig. Igår em/kväll låg jag i en fruktansvärd migrän. Ni som haft det vet, ku de varken ligga/sitta/stå. Kräktes och ville typ bara dö….. Och utanför skrålade studenterna.

Idag fick jag skjutsa in Pär på akuten efter hans fotbollsmatch. Han fick en armbåge i ögat och fick lov att limma ihop ett jack under brynet. Sedan råkade jag köra mot enkelriktat här inne i Gävle, fan va jobbigt det är stt köra bil här. Ungarna fick höra både ett och två riktigt fula svärord ksn jag lova.

Under hela tiden har pms:en legat och gnagt i mig, så när Levis och Max inte lyssnade på mig utan bara ignorerade mig så flippa jag lite och skrek att ”nu orkar jag fan inte med nån längre” och drog till gymmet. Så nu sitter jag här svettig efter ett härligt gympass och bloggar. Nu ska jag gå hem till min familj igen som säkert är rädd att jag är lika förbannad ännu. Men nu känns det faktiskt bättre. Det gör alltid det efter att jag fått träna som tur är.

Ikväll ska vi på Mias stora 50-års fest. Hoppas Pär inte fått hjärnskakning bara och orkar gå en liten stund

/Marit


Källa: Marit Orrebo
Klädsel till sommarbröllop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *