Tre idéer att sno från ett nytt badrum

nytt badrum

Det är mycket att tänka på när en ska renovera eller bygga ett nytt badrum. Homespo har besökt att sprillans nytt och modernt badrum med tre smarta idéer att sno för dig som går i badrumstankar. 

1. Symmetri. Att dubblera saker i badrummet är härligt för ögat och symmetri ger ett elegant intryck. Det gör även att ni sparar tid. Har ni bara plats för ett badrum hemma är det perfekt att ha dubbla handfat och duschar när hela familjen ska göra sig i ordning på morgonen. Vägghängda kommoder, som här, är dessutom lättstädat.

nytt badrum

2. Kontrast. Ett badrum ska hålla under en lång tid, så därför är det bättre att göra klassiska val istället för trendkänsliga. Svart och vitt är en fin kontrast och ett bra val som håller länge, samtidigt som det ger en modern känsla. För er som inte vill ta ut svängarna så mycket är vita väggar mot svart golv en fin kombination, men att låta det svarta gå upp på väggarna i en del av badrummet är också en fin detalj.

nytt badrum

nytt badrum

3. Ljusinsläpp. Belysning är A och O i ett badrum och vilket ljus är väl bättre än dagsljus? Det kan kännas svårt med fönster i badrum, men om ni har möjlighet till det så är det väldigt härligt. Skira, vita gardiner eller frostat glas skyddar mot insyn och dagsljuset kommer dessutom att göra att badrummet känns större.

nytt badrum

Av: Emilie Cederquist Foto: Rebecca Centrén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *