Bröllopsinspiration

image

image

imageimageimageimageimageimageimageimage

image image image

Detta är några av alla foton som ligger i min och min tärnas Pinterest mapp till bröllopet. Det är ju så skoj att sitta och leta på Pinterest, jag kan sitta huuuuur länge som helst känns det som. Tiden flyger iväg….

Igår kväll åkte mina grabbar till Portugal med sin pappa och hela släkten på den sidan. Underbart för dom, men känner lite oro för Levis och hans epilepsi såklart. Vi har varit till läkaren och fått svar på alla våra frågor och funderingar vilket var jätte skönt. Vi fick även medicin utskrivet men jag och Mange bestämde oss för att börja med den när dom kommer hem från semestern eftersom biverkningarna i början kunde vara lite jobbiga. Och att känna sig sjuk i Portugal vill msn ju inte.

Helgen blev inte alls vad vi trodde, Pär blev sjuk natten mellan tors/fre och vi blev kvar i Dalarna istället för en helg i Gävle. Lite skönt på ett sätt då får man lite gjort i huset. Jag planerar att rensa garderoben och kanske sälja av det som fortfarande är snyggt (håll utkik på min bloppis på instagram, @marits2hand)

Nu drar jag iväg på byns egna loppis för att fynda vaser till bröllopet. Och hämta ut en ny router eftersom vi fortfarande inte har något wi-fi, därav dåligt med blogginlägg. Hatar när det går långsamt och är supersegt, hahaha. Dessa bilder hsr jag hållit på att ladda upp sen igår eftermiddag.

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Bröllopsinspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *