Hej Susanne Strandh – Homespos nya bloggare!

sussl

Hej Susanne! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Hej och tack! Det känns verkligen helt fantastiskt att få lov att vara en del av ert gäng.

Du har bloggat några år nu, hur har din blogg utvecklats genom åren?
– Min allra första blogg startade jag, under de tidiga bloggåren, i samband med att jag var utbytesstudent i Köpenhamn, för att vänner och familj skull kunna följa livet där på ett roligt sätt. Bloggen har alltid varit en lifestyleblogg vilket gör att den har följt mitt liv och därigenom utvecklats i takt med de olika faser jag själv gått igenom. Ifrån att vid starten har fått följa mig som student, singel och boende i storstaden har man sedan, med några perioders uppehåll, fått följa med genom flytt till småstaden, mötet med min man, husbyggande, familjebildning och bröllop.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Fokus ligger fortfarande på lifestyle och därmed vardagen jag har tillsammans med familjen. Egentligen en helt vanlig vardag men med starka inslag av mina stora intressen för mat och bak, hemmet och olika sorters “pyssel”.

Just nu pågår en väldigt spännande, och intensiv, tid i vårt liv då vi precis gjort en utbyggnad på vårt hus om ungefär 100 kvm. Huset hittade vi av en slump för fem år sedan och var då ett fynd men också ett riktigt ruckel. Utbyggnationen är etapp 2 i våra planer efter den första totalrenoveringen. Nu inleder vi den härliga fasen med inredningen. Allt detta samtidigt som vi väntar vårt andra barn, som egentligen kan komma när som helst. Så just nu kommer det bli en härlig blandning av inredning och bebistid.

Dela med dig av ditt bästa inredningstips!
– Huvudtipset är att inreda efter vad du själv tycker om. Hämta gärna inspiration från magasin eller andras hem men följ inte trender och liknande slaviskt. Att komma hem till sitt eget hem ska verkligen kännas njutbart och ge en känsla av “här bor jag”. Sedan slänger jag gärna in det ekonomiska tipset att inte underskatta förändringen som kan ske om du möblerar om eller bara byter plats på saker.

TILL SUSANNES BLOGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *