Äntligen fint väder

2016331223439422_sbig

Det har minsann varit en blandad dag idag, men njutit av fint väder det har vi i alla fall gjort. Vi kastade oss ur sängen under morgonen när vi upptäckte att det såg ut som att (den efterlängtade) solen skulle visa sig denna dag.

Och mycket riktigt – vi hade strålande solsken under loppans midsommarfirande på förskolan (vi gjorde ett gästspel där för att kunna vara med på firandet) och som en sommarpresent åkte vi därefter och köpte en uppblåsbar pool som vi kunde svalka oss i under eftermiddagen.

De där uppblåsbara poolerna hör väl lika lite till mina favoriter som studsmattorna som finns på var och varannan gräsmatta (inklusive vår), men att se lyckan i hennes ögon gör liksom att det där får stå åt sidan.

Här mellan har jag lyckats tappa min iPhone, med krossad skärm som följd, och trots en bilresa på några mil till grannstaden så gick det inte att få till en lagning av den. (Världens konstigaste historia hör egentligen till detta, men åter till detta en annan dag) För att sedan komma hem till en gräsklippare som gett upp. Vi har ”lite” annat att stå i just nu kan meddelas.

Bilden ovan är från vår familjefotografering i oktober. Jag myser verkligen när jag ser dessa bilder då jag kan titta på dem och tänka att vi inte alls visste just då att det väntade en stor överraskning för oss strax därefter…

Källa: Hus nr 24
Äntligen fint väder

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *