Hej Johanna Montell – Homespos nya bloggare!

johanna_montell

Hej Johanna! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Tack! Det känns så roligt att få bli en del av en liten bloggfamilj – jag kände mig ganska ensam på min förra portal, ha ha! Det blir en nystart som kom väldigt passande och jag är supertaggad!

Du har bloggat några år nu, hur har din blogg utvecklats genom åren?
– Ja, bloggen har några år på nacken! Det är väldigt kul att kunna gå tillbaka i arkivet och se hur den, och jag, har utvecklats. Jag startade bloggen som en renodlad fotoblogg. Att fota har nästan så länge jag kan minnas varit något jag älskar! Bloggen utvecklades till att bli en modeblogg, för att slutligen landa i vad den är idag – ett ställe där min stora entusiasm för second hand, inredning och skapande knyts ihop av mitt intresse för att fotografera och förhoppningsvis kunna inspirera.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Jag är en riktig second hand-junkie, så det blir mycket av den varan! Ni kommer få hänga med på mina loppisrundor, ta del av mina bästa loppistips och få se mina fynd. Här på bloggen kommer jag som sagt också dela med mig av inredning, recept och ett och annat DIY – det mesta med ett hållbarhetstänk.

Dela med dig av ditt bästa inredningstips!
– Våga överraska! Vår träbänk som är en typisk ”utomhusmöbel”, men som vi har i vardagsrummet, är ett bra exempel. Ställ in ett vackert vitrinskåp i badrummet, eller ha tre olika vardagsrumsbord istället för ett. Det är sådana detaljer som gör ett hem personligt – och inte som alla andras. Det bästa av allt: den mest personliga inredningen hittar du second hand!

TILL JOHANNAS BLOGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *