Månadens Instagramkonto: @dustyhome

@dustyhome
Varje månad väljer Homespo ut ett favoritkonto på Instagram – juni månads Instatips är @dustyhome. I Thereses flöde bjuds det bland annat på färgstark inredning, fint krafs och mängder utav humor  – #gofollow, #onetofollow!

Vem är @dustyhome?
– Therese, 38 år och boendes i Stockholm med mina tre dörrar och man. Jobbar som Facility Specialist, hopplös på att hålla ordning hemma men hävdar bestämt att det bor en pedant inom mig men den motarbetas dock ständigt av min lathet.

Hur länge har du funnits på Instagram?
– Med mitt privata konto sedan 2011 men @dustyhome startade jag 2015 i någon naiv tro att det var en fräsch idé att ha ett konto med inredning – på riktigt jag hajade inte att det var så utbrett och stort.

dusty21

dusty15

dusty11

Berätta vad du bjuder på i ditt flöde.
– Mest bilder från mitt hem där jag i allra högsta grad försöker variera mig med varierat resultat i brist på utrymme, icke välstädat och tidsbrist. Jag slänger även in bilder med inspiration från sådant jag tycker är håll käften-vackert med. Men mest bjuder jag nog på mig själv, det är min grej och även om ingen vill läsa min rappakalja så kanske det får en och en annan att stanna.

Har du någon Instagram-strategi?
– Strategin har varit att inte ha någon strategi, jag har kört på som jag gör med mitt hem utan vidare planering eller eftertanke, ibland funkar det, ibland inte. Jag tänker att det här blir nog inte så bra men så gör jag det ändå. Jag vill gärna vara orädd och köra min grej och är det någon som gillar det är det en bonus.

Vilka av dina bilder får flest likes?
– Jag kan fastna för små detaljer som jag tror stenhårt på men som visat sig helt fel, det som får mest positiv respons är inte det jag själv tycker är finast. Mitt köksbord är väldigt poppis men det finns ju en gräns för hur många köksbordsbilder en kan posta. Personligen så försöker jag utvecklas bildmässigt och få inspiration från andra samt att jag aldrig blir nöjd.

dusty20

dusty22

dusty3

dusty12

Vilken av dina bilder är din egen favorit?
– Favoriter varierar men just nu har jag snöat in på ett hörn i köket som jag tycker extra mycket om.

Vad kommer du att fånga med din kamera i sommar?
– Barnen såklart och allt annat vackert som dyker upp.

Vilken typ av bilder får flest likes av dig?
– Det är väldigt varierande, jag tittar inte bara på inredningsbilder utan är ett foto vackert och har känsla så gillar jag. Men jag tycker det är viktigt att gilla – du visar uppskattning för någon annans arbete och det ger en fin respons.

dusty14

dusty16

dusty4

dusty

Vill du dela med dig av några favoritkonton?

@stinainreder
@idamagntorn
@theobert-pot
@interior­milk
@krickelin
@nayao
@sullkullan

FÖLJ @DUSTYHOME

Av: Emilie Cederquist Foto: @dustyhome

@HOMESPO.SE

Tagga dina bilder med #homespose för att bli nästa månads Instagramprofil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *