Den berömda

DSC_8106
DSC_8107

DSC_8103

Igår packades (äntligen om ni frågar min make) den berömda BB-väskan. Det är nog egentligen mer vanligt att den packas lite tidigare än i graviditetsvecka 40 och i ärlighetens namn så var den förberedd långt tidigare när vi väntade loppan.

Det är nog en kombination av att vi denna gång visste att allt som behövs egentligen finns på plats, att vi haft det ”lite” byggstökigt hemma vilket tagit en del av fokusen och att undertecknad kanske inte känt sig redo helt enkelt.

Skillnaden mot sist en sådan väska packades kan nog sägas vara att det denna gång ligger lite mer fokus på mig själv. Mjuka mjuka kläder som är snälla mot efteråt-kroppen och amningen tillsammans med lite sköna produkter för ansikte och kropp (schampo, tvål, bodylotion med milda dofter och faktiskt en gnutta smink).

Den totala packningen (för mina saker) blev ett par gråa mjukisbyxor, ett par svarta gravidtights, tre t-shirts i mjuk bomull och storlek stor, två amningsbh:ar, övriga underkläder, sandaler, necessärer och en blå skjorta i storlek makens för hemfärden.

Den söta necessären är från Odd Molly och är en present från min fina mor inför den stora dagen.

Källa: Hus nr 24
Den berömda

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *