Och till bebisens packning

DSC_8111

DSC_8112

DSC_8113

Klart att bebisens saker också blivit omsorgsfullt packade. I litens packning finns två kortärmade bodysar, två långärmade bodysar, två par strumpor och ett par tossor, tre par byxor, en grå kofta, en liten min-mössa, snuttefilt, filt och kanske det allra viktigaste en present till storasyster.

Den vita snuttefilten har vi tänkt skicka hem från BB till vår hund Strössel så att hon får sniffa på bebisens doft redan innan vi kommer hem, precis som vi gjorde förra gången.

Presenten till storasyster känns viktig när loppan kommer på besök och då kommer även hon vara förberedd med presenter även till bebisen. Vi har tänkt detta som något slags sätt att avdramatisera det hela kring det första besöket och göra allting roligt. Loppan kommer att få hörlurar av sitt nya syskon och syskonet kommer att få en liten snuttekanin och en liten gosis som kan fästas på vagnen eller något liknande.

Den aprikosa filten ligger mig så varmt om hjärtat. Den är sydd av min egen mor inför att hon väntade mig och den är lika självklar i denna packning som den var när vi packade inför loppans ankomst.

Källa: Hus nr 24
Och till bebisens packning

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *