Homespo väljer: Blåvita sommarfavoriter

sommarfavoriter
Blått och vitt är riktiga sommarfärger och 2016 vi vill ha det på allt från kläder till inredning. Sommaren är ju i full gång och så även sommarreorna. Homespo har valt ut 10 sommarfavoriter som går att fynda i webbshopparna just nu. 

mönstrad_sittkudde_ellos

De här kuddarna bunkrar vi upp med för att både ha på trädgårdsstolarna och ta med till stranden. Mönstrad sittkudde, Ellos, 99 kr/ 2 för 149 kr.

bikini_twisttango

Tips! Använd bikinitoppen till en fin långkjol under varma dagar och gå direkt från stranden till lunchen. Mönstrad bikinitopp, Twist & Tango, 399 kr.

skjorta_madsnorgaard

Den här långa skjortan bär vi som den är på dagen och till ett par jeans på kvällen. Mönstrad skjorta, Mads Nørgaard, 1 195 kr.

hamambadlakan_jotex

En tunn hamamhandduk är perfekt som duk, filt och badlakan i sommar. Hamambadlakan, Jotex, 179 kr.

strandväska

En mjuk väska är ett måste både på stranden och på shoppingrundan. Strandväska, Becksöndergaard, 599 kr.

samsoesamsoe

Den här använder vi som klänning på festen och till ett linne och vida byxor till vardags. Mönstrad klänning, Samsøe & Samsøe, 719, 40 kr.

kimono_sainttropez

En tunn kimono bär vi gärna både över bikinin på stranden och över klänningen på middagen. Mönstrad kimono, Saint Tropez, 349 kr.

rayban

I sommar uppdaterar vi de klassiska pilotsolglasögonen med den här härliga duvblå färgen. Solglasögon Aviator, Ray-Ban, 1 110 kr.

kruka_ellos

Den här krukan har vi gärna på uteplatsen i sommar och låter flytta in till fönsterbrädan till hösten. Kruka, Ellos, 103 kr.

loungestol_jotex

Ett par vita loungestolar fungerar lika bra inomhus som utomhus. Loungestol, 2-pack, Jotex, 1 298 kr.

Av: Emilie Cederquist Foto: Ellos

Artikeln innehåller Annonslänkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *