Pojkarnas kläder till bröllopet

IMG_3905

Maximilians mörkblå kostym kommer från Name it. 

IMG_3908

Bus-Levis är ju liksom mer avslappnad *gapskratt* och därför passar kostymbyxa, väst och linneskjorta bättre än kostym på honom 

IMG_3893

Hej på er.

Idag är det fredag igen, helt galet. Tycker veckorna och dagarna går så fort nu. Har precis slutat jobbet och vi har haft ett jätte roligt slut på veckan, stessigt, men roligt. Fotbollscupen dalicarlia har kört igång i vår stad och då blir det automatiskt mer kunder i butiken. Vi har även sänkt nästan allt uteliv i varuhuset till 1/2 priset. Då blir det alltid snabbare steg och högre tempo. Även om jag älskar mitt jobb så är det otroligt skönt att få gå hem på fredagar för då är både kroppen och huvudet trött.

Just nu sitter jag och Pär i bilen påväg till Västerås. Jag ska prova bröllopsklänningen sista gången, och få till rätt längd nu när jag hittat rätt klackar. Pär får självklart inte följa med in. Men jag älskar att sitta i bilen med han, prata om ditt och datt, jobb och resor. Eller så lyssnar vi på ljudböcker ihop, det kan jag verkligen tipsa om. Det är jätte mysigt att göra tillsammans.

Jag vill visa er grabbarnas kläder till bröllopet. Visst är dom fina? Maxen är så himla stilig i sin blå kostym. Och Levis har jag ju visat förut, busungen. Grabbarna hade även kläderna påsig på skolavslutningen. Levis ramlade självklart runt i gräset och fick jätte mycket gräsfläckar i rumpan. Men eftersom Pärs företag säljer både tvättmedel och riktigt bra fläckbort för olika sorters fläckar syns inte ett spår. Jag kanske inte berättat vad min Pär gör för nåt förresten. Men han äger bla ett företag som heter Sunda som säljer kvalitets tvättmedel, svensktillverkat. Perfekt för mig som älskar mina kläder och som är noga med att ta hand om dom. Jag hatar dåligt tvättmedel som kan förstöra endel plagg, eller som inte håller vad det lovar.

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Pojkarnas kläder till bröllopet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *