Hej Hanna Ahlin – Homespos nya bloggare!

hanna3

Välkommen till Homespo.se Hanna från bloggen Hannasinspo! Hur känns det att börja blogga här?
– Tusen tack! Det känns otroligt spännande och roligt förstås. Jag gjorde en liten avstickare och flyttade min blogg för ungefär ett halvår sedan, men efter lite ångest och identitetskris känns det strålande att byta “hem” igen. Är helt övertygad om att jag kommer trivas fantastiskt bra hos er!

Du är ju lite av en bloggveteran. Hur har din blogg Hannasinspo utvecklats de senaste åren?
– Äsch, he he! Det har blivit lite glesare mellan inläggen (mycket pga anledningen ovan), men mer kvalité och genomtänkta inlägg vill jag påstå. Jag försöker använda så mycket eget material som möjligt i mina inlägg och det kommer jag fortsätta med. 

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– I dagsläget visar jag ganska mycket glimtar från mitt hem på Instagram. Tanken är att detaljerna ska få stanna där och så visar jag lite smaskigare och lite mer från hemmet på bloggen. Jag tycker själv om att läsa blogginlägg med snapshots från vardagen. Det ska jag försöka bli lite bättre på. Det blir ju en hel del bilder från stylingjobb också förstås, det är ju trots allt det jag gör mest om dagarna.

Dela med dig av ett inredningstips!
– ETT? Det var svårt. Men mitt absolut bästa (och billigaste) tips är att köpa böcker på loppis. Jag köper olika storlekar och bara de med snygg rygg. Sedan lägger jag dem i högar och staplar överallt. Vissa kanske tycker att det är galenskap att köpa böcker som en inte läser, men jag har många ytor som behöver fyllas och gillar det städade intrycket som böcker ger. Min absoluta favoritinredningsdetalj!

TILL HANNAS BLOGG

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *