Skitfredag

image

image

Har ju skrivit att jag inte varit riktigt på topp sista veckan. Gått på värktabletter varje dag.
Jag har haft lite småfeber och en jävla smärta i vänster överkäke. Har hoppats att det skulle varit lite bihåleinflammation. Men i onsdags stod jag inte ut längre och ringde tandläkaren. Jag kom nyss därifrån nu. Jag har tydligen en gammal lagning som varit väldigt djup och som det nu blivit en infektion i upp i tandhalsarna. En jävligt djup infektion som pågått länge. Har haft ont till och från ett ganska långt tag, men vem tusan har tid att kolla upp sånt då.

Nu blir det iallafall rotfyllning i 2 omgångar med start nästa fredag och en kostnad på drygt 5000:- Men fy fan jävla skit, och så jävla olägligt just NU!!!

Det är ju lite andra saker pengarna ska gå till nu innan bröllopet som ni kanske förstår. Sitter på tåget till Gävle och gråter, på riktigt alltså. Tårarna rinner ner från mina kinder. Har inte ätit sen imorse och då fick jag endast i mig lite äggröra. Precis lämnat bort pojkarna till Mange, huvet dunkar och jag mår illa.

Jävla kukfredag är vad det är. Inte har jag tränat på en vecka heller, jag känner det på en gång i kroppen. Ibland är det svindrygt att känna allt så himla mycket. Hoppas verkligen eran fredag är bättre än min. Nu ska jag va ledsen ett litet tag till, sen har det gått över bestämmer jag.

 

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Skitfredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *