Blomblad

imageimage

Jag kom på den ”briljanta” iden med att gästerna skulle kasta blomblad på oss efter vigseln utanför kyrkan och inte ris eller confetti. 

image

Så när jag kom hem till våra vänner Bella och Johan här i Gävle och såg deras härliga jasminbuskar blev ja överlycklig. Så jag och Bella plockade vita vackra blad för glatta livet….. 

image

Sen googlade jag och läste på nätet hur bladen skulle kunna hålla. Jag skulle torka dom i 2 h i ugn på 50 grader….. Sagt och gjort, jag börjar torka. Fotade såklart undertiden eftersom jag vill tipsa er om detta. Jag kör säkert 5-6 plåtar innan jag börjar tycka att bladen ser lite ”trötta” ut. Efter två dagar messar min florist och undrar om jag verkligen ska ha torkade blad ”färska är ju så mkt finare” sen skickar hon över bilden här nedan…. Mina blad såg ut som brända popcorn jämfört med hennes, hahaha (hennes egna ord) Det fanns inte en chans i helsike att jag kunde ha dessa nu när jag sett hennes förslag, hahaha. Nä, Sofie fixar färska rosblad istället. Men vet ni, det luktade iallafall jäkligt gott i lägenheten efter detta. Men nåt vidare DIY tips blev det inte. 

image

/Marit 

Källa: Marit Orrebo
Blomblad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *