Så gör du trendiga Naked Cake på 10 minuter

naked cakeDen hetaste tårtan just nu är Naked Cake och vi på Homespo älskar recept som är lika goda som de är enkla att göra. Den här tårtan slänger du ihop på 10 minuter och den passar perfekt till allt från födelsedagsfiranden och barnkalas till sommarfester. 

Recept

3 paket färdiga sockerkaksbottnar
Jordgubbssylt
Vispgrädde
Bär
Florsocker

Gör så här:

Lägg ett lager färdiga bottnar på ett fat och lägg ett runt lock i lagom storlek ovanpå som du använder som mall när du skär ut kakbottnen. Bred på jordgubbssylt och vispad grädde och sedan ett gäng med mixade bär efter eget tycke och smak. Upprepa i tre lager. Pudra lite florsocker över tårtan precis innan servering för en härlig effekt.

naked cake

naked cake

Av: Emilie Cederquist Foto: Rebecca Centrén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *