Månadens Instagramkonto: @Hultberg75


hultberg75_3
Varje månad väljer Homespo ut ett favoritkonto på Instagram – juli månads Instatips är @hultberg75. I Maries flöde hittar du en härlig, ljus inredningsstil med inslag av svarta och naturfärgade detaljer  – #gofollow, #onetofollow!

Vem är @hultberg75? Berätta lite om dig själv.
Jag heter Marie Hultberg och är 40 år. Sambo med Johan, mamma till Maja och My, 12 & 9 år. Vi bor i mitt föräldrahem i byn Färmsnäs som ligger i Gagnef kommun. Älskar inredning, loppis, second hand och att bo på landet.

Hur länge har du funnits på Instagram?
– Jag har haft Instagram sedan 2014.

hultberg75_9

hultberg75_6

hultberg75_1

Berätta vad du bjuder på i ditt flöde.
I mitt flöde på Insta hittar du inredningsbilder från vårt hem och en och annan blomma.

Har du någon Instagram-strategi?
Min strategi är väl att försöka hålla en någorlunda röd tråd i mitt flöde. Jag tycker om ljusa och lugna färger och det försöker jag återspegla i mina bilder.

Vilka av dina bilder får flest likes?
De bilder som brukar få flest likes är helhetsbilder från vårt vardagsrum och TV-rummet på övervåningen. Jag tycker nog att helhetsbilder överlag får mer likes än detaljbilder.

hultberg75

hutlberg75_2

hultberg75_4

Vilken av dina bilder är din egen favorit?
– Favoriter för tillfället är bilder från vårt vardagsrum, jag älskar ljuset och lugnet där.

Vad kommer du att fånga med din kamera i juli och augusti?
I sommar kommer det förhoppningsvis bilder från vår hall som ska få ett ansiktslyft och från badrummet som just nu är under renovering.

Vilken typ av bilder får flest likes av dig?
De bilder som får flest likes av mig går under kategorin inredning och trädgård. Men det är verkligen säsongsrelaterat. Just nu älskar jag vackra trädgårdsbilder och drömmer om en pergola, krattade grusgångar och blommande rabatter.

hultberg75_7

hultberg75_8

mariehultberg

Vill du dela med dig av några favoritkonton?
@hakesgard
@lovewarriors
@homebymanda
@pellahedeby
@studiocuvier

FÖLJ @HULTBERG75

Av: Emilie Cederquist Foto: Marie Hultberg

@HOMESPO.SE

Tagga dina bilder med #homespose för att bli nästa månads Instagramprofil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *