Bröllopsdekoration

image image

imageimage

Här ser ni en liiiiten sneak peak utav lite deco till bröllopet. Tänker att ramarna sitter på en vägg i magasinet alternativt på nån sorts vit bakgrund utanför så att gästerna ser vilket bord dom ska sitta vid.

Strutarna som blombladen ska ligga i är gjorda utav gamla tidningar som är fyndade på loppis, det mesta är från loppis faktiskt. Tycker det är betydligt billigare OCH charmigare. När jag tänker efter så är nog temat lite loppis på dekorationen faktiskt.

Vi kör vi lite griffeltavlor med olika destinationer och budskap. Pärras cigarrbar var ju givet enligt honom själv. Griffeltavlorna är gamla vanliga tavlor (oxå loppis såklart) som jag målat med griffelfärg. Superenkelt.

M:et och P:et köpte jag på Panduro, där hittade jag även det fina papperet med bladen på som jag och Martina satt och klippte och limmade på igår, busenkelt och snyggt.

Just nu njuter vi av semester, god mat och vin och rätt som det är får vi ett ryck och fixar lite hit och dit med sånt som är kvar, hahaha. Lite Marre och Pärra style.

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Bröllopsdekoration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *