Bröllopsförberedelser

image

Min underbara vän Stina Kämpe gjorde min Bröllopsfrisyr. Och vet ni, jag hade faktiskt inte bestämt mig hur jag ville ha det förrän jag satt mig i den här stolen. Då sa Stina åt mig på hennes söta bestämda sätt ”nu får du bestämma dig Marit” Man kanske tror jag en sån som vet preciiis hur jag vill ha det. Men oftast har jag bara en känsla och då brukar det oftast bli bäst tycker jag. 

image

Bröllopsmorgonen började med att alla mina tjejer hade sovit här från dagen innan när vi hade pre wedding dinner här med 14 av våra Gävle vänner. Alla kom först och hjälpte oss med det sista i ladan inför middagen. Sen åkte vi hem till oss och körde en stor bbq.

Killarna åkte sen och sov i Vassbo (där middagen/festen var) och tjejerna stannade kvar. Det var så himla mysigt att få slappna av och umgås med våra vänner kvällen innan. Och så jäkla skoj vi tjejer hade när grabbarna åkt. Då dansade och sjöng vi högsång ute på trappen och drack ännu mer skumpa.

image

En bild tagen på mig och Pär i smyg alldeles innan killarna ska åka. Kärlek, mys och massa pirr i våra kroppar.

Vi vaknade pirriga allihopa, Martina, Julia och Stina mina tärnor. Pernilla, våran toastmadame och Bella, världens skönaste tjej att ha med sig vid dessa tillfällen. Den enda utav alla tjejerna som är gift och som kunde stötta mig när jag blev skitnervös. För det blev jag kan ja lova. Nervös över att snubbla i kyrkan (det gjorde jag på utvägen, hahaha) säga fel eller nåt annat tok…..

Vi åt en lång och mysig frukost innan alla hoppade in i duschen.

imageimage

Vid frukosten fick mina tärnor varsin silverring med knut på ”I couldn’t tie the knot without you” Ringen kommer från Faith. Där kom dagens 1:a tår. Vi hade två frisörer och två makeup-artister. Jag ville att alla mina tjejer skulle få känna sig lika vackra som jag denna dag, även vår toastmadame och Bella såklart.

image

Foto: Malin Lindholm

Stina Berglund (@fakeitmakeup) är helt fantastiskt duktig på att få mig att känna mig som en ”miljon-dollar-snygg”

image

Foto: Malin Lindholm

Alla mina tjejer hade ljusa klänningar påsig, det enda kravet från mig. Sen fick dom välja hur dom ville själva. Visst är dom hur vackra som helst?

Jag delar upp bröllopet i flera blogginlägg. Det blir så himla mycket text och bilder annars, hahaha. Nu fick ni veta om förberedelserna innan vigseln.

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Bröllopsförberedelser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *