22.22

Den som sjunger heter Hilda Heller, och hon finns på Itunes och spotify.

 

Jag kände ganska tidigt att jag ville gör nånting speciellt till min Pär. Och jag älskade att prinsessan (även hon dalkulla såklart) Sofia skrev ihop en låt till sin prins. Så jag tänkte, jag gör lika….. Jag kontaktade vår trubadur Anton och frågade om han ville hjälpa mig, och det ville han såklart. Saken är den att Anton har jobbat åt Pär för flera år sen och han har hjälpt mig med romantiska låtar förut. Han fick sjunga ”Im yours” till Pär när jag kom till hans jobb och överraskade honom då den där sommaren 2012 när allt va så rörigt med alla känslor hit och dit. Sagt och gjort, jag tog hjälp av Niklas strömsteds melodi och några utav hans ord i åten sen skrev jag rakt ut från hjärtat…….

Anton har såklart filat på den och fixat så allt låter bra. Hilda, tjejen som sjunger är Antons flickvän. Otroligt härliga och musikaliska människor som vi älskar att vi känner. Anton var faktiskt den som var med allra 1:a gången jag och Pär träffades den dagen på kryssningen i april 2012…… Hans wingman alltså.

image

image image

image

image

Pär blev rörd till tårar utav låten, och jag med. Jag är så glad att jag gjorde nåt speciellt för min Pär på vår dag eftersom det nästan alltid är han som överraskar mig jämt. Och direkt efter detta gick vi iväg och hade vår kvällsfotografering med fotografen Malin Lindholm. Det gav verkligen extra känslor till fotona…. Om det nu var möjligt.

image

Källa: Marit Orrebo
22.22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *