Idag är det MIN dag.

image

Idag fyller jag 35 år!!!!

image image image

Jajjemen, idag fyller jag år. Pär började ge mig paket redan igår kväll när vi kom hem från våra vänners poolfest (Bella och Johan hade hyrt Emil Assergård till din baksida, grym fest)

Som sagt, Pär plockar fram ett paket som absolut skulle öppnas på natten. Det innehöll sexiga underkläder och diverse ”leksaker” hahaha. Min tanke va att detta blir skoj att berätta för morsan och farsan. ”Vad gav Pär dig i födelsedagspresent, gumman. Sexleksaker och snuskiga underkläder” hahaha.

Imorse kom den riktiga presenten dock. En fantastisk Mansur Gavriel bucket bag i svart med rött foder. Im in love!!!!

Jag har suktat efter den ett tag och fnulat på om det är den eller Louis Vuittons noe jag MÅSTE ha och faktiskt, jag fick välja. Han visste inte riktigt vilken jag ville ha eftersom jag pratat om båda. Och eftersom flera vänner har LV väskan så bestämde jag mig rätt snabbt för den svarta skönheten med rött foder. Tänk va den kommer matcha min svarta skinnjacka.

Längtar efter att den ska dimpa ner i brevlådan.

Nu blir det karuseller för hela familjen. Trion har varit hos farfar Leffe och Åsa ute i deras sommarstuga inatt.

Nästa inlägg ska ni såklart få se bilder och höra om vår bröllopsfest. Idag är det en vecka sen…… Tänk att det är första födelsedagen som fru Dybeck. Så häftig känsla.

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Idag är det MIN dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *